ERZURUM / YAKUTİYE - Şehit Burak Tatar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

04422420609
04422420609
Adres
KURTULUŞ MAH. MEKTEP SK. ŞEHİT BURAK TATAR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BLOK NO 2D YAKUTİYE / ERZURUM
Vizyon
Öğrencilerimize icra edecekleri mesleklerinin kutsallığını kavratmak, öğrencilerimizin; mesleğini yerine getirirken herhangi bir ırk, inanç, renk, siyasal veya sosyal durum ayrımı gözetmeksizin hastalarına hizmet etmeleri, sağlığı yüceltmek için gerekecek her türlü çabayı göstermeleri, sağlık ekibinin bütün üyeleri ile işbirliği halinde çalışmaları, yeterli mesleki bilgi ve becerilerle donatılmaları, insanlarla iyi ve etkili iletişim kurabilmeleri, mesleki bilgi ve beceriler yanında; hayatla barışık olmaları, karşılaştığı problemleri çözebilmeleri, yeniliklere ve teknolojik gelişmelere ayak uydurabilmeleri en büyük ideallerimizdir.
Misyon
Biz bütün öğrencilerimizin; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, insanlara karşı saygılı, milli manevi değerlere sahip çıkan ve onları koruyan, öğrenen, öğrendiklerini hayata geçiren ve öğreten, mesleki bilgi ve becerilerini en üst düzeyde tutan ve yenilikleri takip edip kendini geliştirebilen, önce kendi sağlığını , sonra toplumun sağlığını koruyan bireyler olarak yetiştirmek için varız
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :3
Biyoloji Laboratuvarı :1